28-08-07

een meisje tegelijk een vrouw en jongen


Ze is onbeschrijfelijk de mooiste jongen van de regio. Het keiverzachte meisje met de glimlach die niet aarzelt. Ik verklaar me nader omdat hieraan een vage daad voorafging. Het was eens ochtend, onverwacht geboren op een zondag. Wij ontwaken onberekend, onbekend is niet bemind, onwetend zijn wij van mekaar en van verlangen. Wij geraken ijlings zij aan zij op straat. Ze wandelt mij voorbij en kijkt mij achterna, net als ik in haar zwarte ogen word betrapt. We praten onze passen naderbij, een afstand zonder schaamte, alles op de eerste tast. Wat kan ze overweldigend vertellen. Ik verleg mijn ogen op haar heleganse lichaam, vraag haar wat ze wil beloven. Dat dat er kilometers over klinkt, het komt niet van bekoring deze lapsus. Ze betovert, overrompelt als een schone borstenboy. Ze lijkt wel opgestaan als Lola van The Kinks, een lekkersekse andersmeid, een lijfelijk androgyne lady.  

Het verhaal ontaardt plezant onevenredig. Maan-dag kwam en dinsdag ging, de afgezaagde liedjes, grondig opgesomd verdriet, de week een lange li-tanie. Zij schreef zich verder als een nestel in de knoop door mij. Wat wil het lieve kind, ik kan niet zingen, droevig is mijn melodie. Zij camoufleert een symphonie van bang verdrongen dromen, opgebor-gen als een wankelklank. Welk mensgeslacht wil dit aanhoren? Ik confronteer haar plots, forceer een opening. Zij likt haar wonde, kijkt geschonden, zegt aan derden dat ik hoogstens achterbaks ben en een schoft. Zij kraakt mij zonder spat compassie, ongenadig hard. Zij smakt mij met verbaal ambras ten gronde.
 Meisje, zwijg mij voortaan even. Je bent totaal onhaalbaar, ongenaakbaar door je taaltalent, een intellectueel theater, een façade voor jezelf. Vooral dat laatste moet je laten, speel je kleren bloot omlaag en toon je ware aard. Dan word je warm en pakbaar voor de klare grijppartij: voor wie je geil begrijpen kan, met inbegrip van al je billen, grillen en de dingetjes die trillen. Want dat wil je wel, indringend haastig, dadelijk liever met een meisjesvriend intiem.

Ik zie je naakt karakter, alles klaart zich kwijlend dubbel, waarom buk en buig je niet, bezwijken mag. Je lijdt vergeefs je ijle ziektes. Niemand is je eigen schuld, ook ik niet inclusief. Zo beken ik iets brutaal vandaag. Je ziet me wispelturig misschien zitten, ik zeg je impulsief en onbeschaafd: zie je zelf eerst sneller graag. Weet immers wel, het betere minnen-spel begint het beste in onszelf. Ik ben een toege-geven zaag, je vraagt er in extremis naar.

Verschoning mooiste specimen, je benen zijn de speelse stelten van een ongenoten grond. Als deze hongermond volhardt in onvoltrokken zonde en je jongenskont versombert, breek dan mateloos uit je malse onderbuik. Bespeel je soort- en tegenstoten vrolijker. Je hebt helaas geen aangehechte kloten, maar geteelde ballen aan je halve mannenhart. Dag genegen zeer geniale dame, gekke maagd van on-bevlekt behagen. 

19:53 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (0) | Tags: specimen, androgyn, minnenspel |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.