12-11-06

godin genadig

okéje doet het langzaam en nog langzamer, je houdt je laarzen aan en paradeert, onaantastbaar ben je, niemand raakt je aan, ik waak

je maakt me warm, nog warmer, ik vraag je om te liggen en te draaien, je keert je verder, aait, ik zie je billen blozen van genot,
je dijen zijn vanbinnen roze en je knieën knikken dicht en dichter, smelten open, vloeien groot en dalen voort

je adem nadert en je groeit, godin genadig op een katjesloop, ik neem je op mijn schoot en vat je schroom, ik wieg je schoonheid zonder woorden, storm steekt op, komt deze stroom, verboden vruchten van de boom

 

22:41 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (18) | Tags: godin, billen, vruchten |  Facebook |

Commentaren

Blood sugar sex magik Na lange tijd te hebben opgetrokken met de goden (de nog nooit dood geweest zijnde) leer je het een en ander.
Deze groep goden was klasse nog nooit dood geweest zijnde natuurlijke kinderen van de almachtige.
Probeer de contradictie niet te begrijpen want ze zijn al altijd de kinderen geweest zoals de almachtige ook al altijd zichzelf was.
Dat valt onder contradictieacceptatie zoals met het space time continuum waarin de mens ook nog bijkomend een begin definieert om het geheel wat logische waarde mee te geven.

1 van de lessen is dat genade niet in hun woordenboek staat.
Dat is maar een woord dat in de tijd uitgevonden was door de zwakke mens die zichzelf zo een alibi kon verschaffen voor zijn schuld waarin hij zichzelf te zwak had bevonden om wraak te nemen.
Als de baas van de maffia de zwakke mens vraagt
of hij hem vergevingsgezind is in de vergaderzaal omdat hij zijn vrouw en dochter had laten verkrachten en vermoorden antwoord de zwakke mens dat daar niet over hoeft nagedacht te worden.

Zelf herinner ik me nog de dag dat ik chunga's revenge van the gotan project afgaf met de boodschap dat ik in touch zou keepen.

En nog veel meer.
Zo zet ik hier een link van een post die ik op mijn andere site heb gezet.
http://neverbeendead.phpbb24.com/viewtopic.php?p=59#59

En binnenkort gaat het over de mezzanine, albumtitel van massive attack.

Gepost door: Neverbeendead Religion | 12-11-06

Dat contrast is zo groot Ik ga naar je blog, benieuwd welk nieuws je hebt van moeder, benieuwd wat de anderen voelen en denken bij die tekst en ik lees je nieuwe tekst. Dat contrast is zo groot : ik kan dat niet, naar je blog surfen met de gedachte aan moeder en dan opeens geconfronteerd worden met billen die blozen van genot en verboden vruchten. Die tegenstelling is veel te groot : ik kan die sprong niet maken, niet emotioneel en niet in mijn gedachten. Je brengt me van slag.

Gepost door: Pierre | 13-11-06

Djeezes, Pierre. Get a grip. Wat is er schoner dan leven en dood te confronteren? En dan nog in hun afgezwaktere versie van (louter) erotiek en (louter) verval. Bataille zou er een serieuze boom over kunnen opzetten.

Gepost door: Eva | 13-11-06

@Pierre Eros en tanatos. Tweemaal extreem diep gaan, in tegengestelde richting. Een mens leeft niet van lijden alleen. Ook niet enkel van genot. De oergevoelens zijn complementair. Ons plaatje is volledig. Wij zijn dubbel god, een god die slaaft, een god die laaft.

Gepost door: marlon | 13-11-06

Was dat simultaan, Marlon?

Gepost door: Eva | 13-11-06

@Pierre Eigenlijk is het een normaal biologisch gevolg,Pierre...:-)
Eerst de opwinding rond heel de heisa in de kliniek,daarna de opluchting omdat het toch goed afgelopen is,maar die adrenaline zit nog in je lijf,die moet eruit...en wat is een betere oplossing dan een goed orgasme dan...?De enige manier om weer in evenwicht te komen;ik pas het zelf ook toe: sex als medicatie,het kan niet gezonder! :-))

Gepost door: bb | 13-11-06

Zoals de hongerlijder die naar een schranspartij heeft staan kijken, zo wendt iemand die niet (meer) in deze branche werkt na het lezen in onmacht de blik af. Maar het blijft mooi geschreven, Marlon.

Gepost door: raf | 13-11-06

Djee..., Raf, jij hebt nog in de blote-billen-godinnen-branche gewerkt, oefwa? Respect, dude!

Gepost door: Eva | 13-11-06

@bb Heel mooi om lezen, bb ;-)
De "specialisten" hebben weer eens ongelijk : las onlangs dat mannen seks zien als de beste manier om te ontstressen en dat het op datzelfde moment het laatste is wat een vrouw wil. Je hebt het al gezegd : een mens leert hier elke dag iets bij ;-)))

Gepost door: Pierre | 14-11-06

Eva, ik heb mij voor de zoveelste maal te kryptisch uitgedrukt. Bloggen is altijd weer die evenwichtsoefening tussen teveel of te weinig over je zelf zeggen. Beschouw die branche maar als een dichterlijke benadering van mijn eigenste seksuele belevingswereld. Wie in de woestijn loopt kan enkel maar dromen van water...En nu luister ik verder naar de 2de van Mahler, want muziek is een geschikt surrogaat voor jeweetwel, of zou ik durven beweren dat voor een mens de esthetica een gesublimeerde vorm van erotiek is? Oef...

Gepost door: raf | 14-11-06

@Eva en Marlon Ik begrijp wat jullie willen zeggen : de twee uitersten die tegen elkaar uitgespeeld worden. Ik heb heel vroeg "kennis gemaakt" met de dood en ben op korte tijd vrij veel geconfronteerd met de dood : ik kan erotiek of liefde niet koppelen aan de dood, maar dat zal het resultaat zijn van mijn ervaringen. Kan nochtans heel goed "mijn verstand op nul zetten en mijn gevoelens uitschakelen" als dat nodig is.

Gepost door: Pierre | 14-11-06

Here behind my wheel De seksuele beleving verloopt op deze planeet vanuit het standpunt dat de aarde een plat vlak is.
Vanuit dat standpunt is het altijd kostelijk om de sexueel bevrijde mens zich te zien amuseren wanneer die over de zeer klein geworden katholieke tak praat die sex als een grote zonde en hoofdpunt naar voren schuift in hun van buitenaf gemaakte lobby die ijvert voor wat minder bastaardkinderen aan de eigen rijker gevulde tafel want de vrouwen laten zich al eens misleiden door wat de mannen aan de rijker gevulde tafel als de norm hanteren. Dat is natuurlijk maar een stukje geschiedenis van vroeger tot nu dat men niet meekrijgt in de school en de geschiedenisboeken.
Maar waar waren we gebleven. Platte aarde.
http://trfv2.forumup.be/about654-trfv2.html

Zelf ga ik eens naar workin harder for the man luisteren van pj harvey.


Gepost door: Neverbeendead Religion | 14-11-06

@Pierre Erotiek koppel ik ook niet aan de dood,dat vind ik eerder luguber.
Maar erotiek(positief) is een normaal gevolg van de negatieve gevoelens die bij de dood horen.Het is een golfbeweging,het ritme van het leven,die bestaat uit hoogtes en laagtes...

Gepost door: bb | 14-11-06

dank voor het debat In deze context van dood en leven kan ik enkel een film aanbevelen: Man of Flowers (1983) van Paul Cox, speciaal voor de estheten Raf en Pierre. Ook toegelaten voor alle meisjes hier aanwezig :-)

Gepost door: marlon | 14-11-06

dood dit is heel mooi om te lezen marlon maar volgens mij heeft dit niks met dood te maken. dood heeft niets opwindends, misschien wel vanuit een pervers oogpunt. wat wel opwindend is, is het uitdagen van de dood, wat is anders de kick die je krijgt bij vrije val, benji springen, 140 rijden over boerenbaantjes, en ga zo maar door.
maar de dood als feit is koud en stil, doodgaan doe je alleen, hoe dan ook. nee ik voel hierbij geen enkele erotische tinteling door mijn buik gaan.
levendbruisende groet. marc

Gepost door: marc | 14-11-06

@Marco de associatie (lees: tegenstelling) met de dood werd vanuit mijn vorige item aangebracht door bepaalde lezers, daarna in het debat door mij verder opgepikt met de verwijzing naar eros-tanatos, dat was toch duidelijk, ik begrijp je interpretatie niet, uiteraard ging mijn gedicht niet over de dood, wat dacht je ;-)

Gepost door: marlon | 14-11-06

. ja dat week ik marlon, dat bedoelde ik ook met mijn eerste zin. het is een voor de hand liggende associatie voor anderen, maar ik maak ze niet. soms gebeurt het wel dat ik mijn gedachten niet zo klaar op papier kans zetten zoals ik wel zou willen. maar ja c'est la vie, n'est-ce pas.

Gepost door: marc | 14-11-06

@Marc Marc,het is geen associatie met de dood,wel kan het een gevolg zijn die afgeleid is van een ontladen van de spanning wanneer men de dood in de ogen heeft gekeken!Lees ons debatje eens goed na...:-)
Ik denk niet dat de dood enige erotische emotie losweekt bij iemand...

Gepost door: bb | 15-11-06

De commentaren zijn gesloten.