21-09-06

VW Escape TV

Hoe ontsnapt een doordeweekse blogger aan de zoekmachines van VW Escape TV? Door te verhuizen bijvoorbeeld, door familie plots te laten sterven en zich onder te dompelen in een wekenlange rouw, door nogmaals sporen uit te wissen na een laatste werkimpasse. Maar de research-ploeg van VW Escape TV is hardnekkig en bijt zich vast in labiele prooien. Zo kreeg ik die dolle bende kwieten dan toch nog aan mijn been (inclusief het andere)... op 500 meter van mijn vermaledijde arbeidsplek. In de wurggreep van een knus café, tussen de vrolijke VUB en grauwe kazernes, werd ik in een decor geïnstalleerd, de spots gingen aan (het spotten!), een schone blondine werd van de straat geplukt en als oog-verblindend bloemstuk hoogst bevallig tegen mij aangeplant. Ik voelde permanent haar hete adem in mijn nekvel blazen, een ventilator bleek niet voorhanden. Beeldbekendheid vraagt misschien een zweetpartij of wou men mij doen zweven? Ik wankelde even, stotterde ste-vig tegen, maar zat muurvast neergeklemd tussen klamme handen en een zevende hemel.

 

Dieter en Werner kwieterden mij een kwakje vragen voor en gaven zelf de antwoorden op de grote vraagtekens die mijn bange ogen reflecteerden. De Italiaanse getinte regisseur, een beminnelijke gast met strategische dictaten, jongleerde met de camera en focuste nadrukkelijk op (mij en) de blondine die opvallend anoniem te giechelen zat, maar met haar puntschoenen onder tafel duidelijke wenken tegen mijn schenen gaf. Hierdoor ging ik willens nillens aan het wiebelen en dat bleek dan weer de bedoeling van de bedoening te zijn. Ik moest spontaan en ‘naturel’ acteren, een hele opdracht voor een introverte weblogjongen, maar de latente erotiek deed subtiel zijn werk. Achteraf, toen ‘kat in bakkie’ was, bleek dat VW Escape TV het patent heeft op dit soort “misses” met een missie, ook de muzikanten Daan (Wittepak) en Piet Goddaer (Ozark Henry) werden door zulk subliem subject van hun piëdestal gekieperd. Waarom zou ik dan weerstaan en tegenspartelen? Spastisch dartelde ik verlegen mee, “dat levert nogal grappige TV op”, beweerden de twee kanariekwieten die kwetterend en tetterend mijn belerende uitleg verinneweerden (archaïsch, dwz: veruïneer-den). De regisseur liet mij nog een mopje maken, na zeven keer herbeginnen was het voor de helft gelukt, hij knipperde met zijn ogen, geen zenuwtrek (dacht ik), gewoon gemoede-lijk (vermoedde ik). Ze presenteerden mij nog een taxi, maar beweerden dat de trein zoveel practischer was. Als een losgeslagen veulen rende ik spoorslags naar het buurtstation, zet-te het obscure perron op stelten, helaas weer alleen in mijn "Escape from the spotlights".

 

Reclame maken voor de blogs, dat was het nobele opzet. Dit relatief nieuwe en hippe me-dium in the picture zetten. En Marlon Vanco in zijn blootje, wie zal het zeggen? We zien er bangelijk naar uit, volgende maand op VW Escape TV: http://www.vwescape.tv/escape. U kijkt toch ook? Indien niet uit nobele interesse voor deze jongen, doe het dan voor die sexy blonde stoot (= Escape-jargon!). Een mieterse moordgriet die voor de sensuele sensatie zorgt, let op het betere benenwerk onder tafel, haar bovenlichaam: een acteerprestatie!

 

 

21:49 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

And it will be Een beetje escape tv kan nooit kwaad
http://www.youtube.com/watch?v=wWvyRXmsLWE
En dan niet vergeten dat ducky of jacky de 7-inch in de computer heeft want dat baat
http://www.youtube.com/watch?v=-m0n_y-SVDI

Gepost door: Neverbeendead Religion | 22-09-06

:-) Deze "introverte webblogjongen" komt anders wel heel sterk extravert over hoor. Voor die "mieterse moordgriet" zou ik nu niet speciaal kijken, wel voor Ozark Henry. Leuk om weten, deze tip, marlon-boy.
groetjes
Iris

Gepost door: Iris | 22-09-06

Eindelijk beroemd! Proficiat Marlon! Je behoort nu eindelijk tot al degenen die wijlen Andy Warhol beschreef in zijn overgetelijke quote:"Everyone will be famous for 15 minutes"...Escape tv staat nu al in onze bookmarks (voor die blondine)

Gepost door: eric | 22-09-06

beeld Die Italiaanse regisseur komt toevallig niet in beeld...? ;-)
Ik ben benieuwd naar je acteerprestaties en je sex-appeal op scherm...:-)
XXX

Gepost door: rebecca | 22-09-06

Een introvert, dat zal ik volgende maand eens bekijken....die babe interesseert mij niet, maar ....eens kijken hoe sexy ons Marlonneke is!!!
Ilona

Gepost door: Ilona | 22-09-06

re-escape @Benny: je reageert, dus je leeft, dan ben ik blij, blijf schrijven please

@Iris: het verschil tussen schijn en werkelijkheid ligt in gespletenheid

@Eric: maar ook Neil Postman met " we are amusing ourselves to dead"

@Rebecca: ik acteerde dat ik inderdaad Marlon Vanco was, een manco?

@Ilona: je moet eens kijken naar mijn bezwete onderlijveke, erg sexy!

Gepost door: marlon | 23-09-06

De commentaren zijn gesloten.