15-09-06

in 't klad onaf

Patrick Janssens sjoemelt in Antwerpen. Zet zichzelf in the pic-ture. Maakt graag gebruik van de afgestofte BV’s, dom en ijdel als steeds, hersenloos uiteraard en vooral 'geirederbij'. Zoals de valse tandpastasmoel Gène Bervoets, of wat doet de Gentse Geena Lisa op een affiche in A’pen voor ‘Patrick’? Waarom zet ook Andrea, de zelf-verklaarde onafhankelijke flikkentante, haar kroon op ‘poloke Pat’ zijn werk? Wat met de oude Partij en haar trouwe arbeidersmi-litanten? Op voorspelbaar bange vlucht naar het rechts-verdachte kamp, in wiens belang echter? Wie de kleinen niet eert, is de stem-men niet weerd. Ons Meneerke Lowie in proper Leuven weet veel beter. Wie zijn ziel verkoopt aan de reclamejongens, baart zijn bas-taardkiezers. Wordt vervolgd op acht oktober, dan begint misschien de winter.

 

Kristien Hemmerechts covert vandaag De Standaard der Letteren in een sexy outfit. Eikes, ik heb de pagina op een halve seconde omgeslagen, wat een griezeldame. Schoon gedacht van zichzelf, altijd gehad, ze is bijna vergeten als de immer vrolijke weduwe van Herman De Coninck. Schrijft elk nieuw boek nog slechter dan het vorige. Haar vagina en andere vulva’s zijn een favoriete kapstok, niet de onze. Onlangs werd ze op heterdaad be-trapt met haar vader, de ouwe Karel. Ze rukten verkiezingsaffiches af van het VB, zoiets moet kunnen, vondt de intellectualistische troela. Waarom mocht zij onverdraagzaamheid niet met onverdraagzaamheid bestrijden? Omdat de wet dat verbiedt, dachten wij. Heeft een docente bij de VUB daar geen boodschap aan? Spel jezelf de les, onnozel kutmadam!

 

Jean-Marie Dedecker speelt een superlinke wedstrijd luttele weken voor de verkiezingen. Zijn recente dopingdossier is beresterk, de Belgische wielerwereld schrikt en beeft, Patrick Lefevere dreigde met een proces, maar houdt zijn kak reeds in. Geen verdere commentaar, luidt het voorlopig. De Decker werd getipt uit goeie bron, dat kan niet anders. Jean-Marie is een irritante populist, maar helaas niet dom. Tom Boonen voelt zich aangevallen, slaat wild om zich heen. Rustig aan, Tommy, je naam werd niet vernoemd, zelfs niet gesuggereerd. Laat deze kelk aan je voorbijgaan, wij gunnen je het voordeel van de twijfel. Maar je grote baas ligt reeds jaren met het verkeerde spul op zijn lever. Laat hem nu maar spartelen, hij betaalt weldra de gepeperde rekening voor zijn opgepepte palmares. Merci Dé Dé Jean-Mi.

 

 

21:39 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

Oh,... ...yes baby, back on track!
marco

Gepost door: marc | 15-09-06

hé Marlon Gina Lisa is wel degelijk uit de provincie Antwerpen; haar man Coco is nen Genteneere !
Kristien Hemmerechts doet met haar lijf wat zij wilt vind ik; der zijn anderen die zich belachelijker maken op gevorderde leeftijd. Zij is tenminste recht voor de raap en een vrouw met ballen zoals ik ze graag heb.
En De Decker is een regelrechte onbeschofte macho die denkt dat hij Napoleons reïncarnatie zelve is.
Ach laten we zijn wat is en wie ze zijn, we hebben allen onze quasimodo-kanten.
slaap wel,
Iris

Gepost door: Iris | 15-09-06

voor Iris Geena Lisa leent zich voor alle zogezegd nobele doeleinden, (zoals ook het onnozele trappen op een commerciële home-trainer?), als ze maar in beeld komt nietwaar, een schoon beeld, toegegeven, maar ze eet wel uit verdacht veel bordjes, nog hoe lang en zulke mensen worden uitgevlakt?

Kristien Hemmerechts is een intellectuele exhibitioniste, altijd geweest, ze heeft zich ooit omhoog laten schrijven door wijlen Herman DC, haar verdriet om zijn plotse overlijden heeft ze jaren met plezier geëtaleerd, ze heeft geen spatje authentiek talent, tenzij om seksuele registers open te trekken, maar daar mankeert helaas de erotiek, discreet onderdeel...

Ik hou ook niet van de stijl van De Decker, maar inhoudelijk heeft hij soms wel eens gelijk, natuurlijk doet hij doet op een onbehouwen en opportunistische manier, maar dat hebben wij te danken aan onze gretige tv-cultuur, spiegeltje aan onze beeldwand... ik kijk met mate

dag missy, dit was geen misverstand, gewoon recht voor de raap en uit mijn niet onvrolijke wiek geschoten ;-)

Gepost door: marlon | 15-09-06

??? Een vraagje,is er een leeftijdsgrens bepaald voor het zich al of niet belachelijk maken..?
Dit begrijp ik totaal niet,toch zeer subjectief...

Gepost door: rebecca | 16-09-06

oor veel oordeel hier.

goedemorgen Marlon

Gepost door: Evy | 16-09-06

tussendoortje Van mij mag la Hemmerechts tot op zeer hoge leeftijd in haat bloot gat poseren, maar eerst moet ze zich profileren als de betere schrijfster, haar betrachting (dacht ik toch), aan schoon vampen hebben we in het straatbeeld genoeg, het spat gewoon van de spontane seksmadammen en de eerlijke erotiek'machienen' (sorry lady's), authentieke talenten die ons grijze tante Kristien helaas ontbeert, je kunt niet alles hebben, maar wat heeft zij eigenlijk wel behalve haar BV-schap?

en in verband met Patrick Janssens, hoever kan het verraad tegenover de trouwe militanten en de loyale coalitiepartners gaan, seigneur Pat zet zichzelve in het middelpunt van het verkiezingsbelang, met uitgekiende hulp van de gekende bende Vlaamse (Antwerpse) leeghoofden, de Partij zal hem een zorg wezen, hij is zelfs geen salonsocialist meer, gewoon een postjesjager, die burgemeestersjerp betaalt verdorie goed en dat mag dus iets kosten aan het verstoten van vrienden, partners, partijgenoten

Jean-Marie De Decker is niet mijn type, nooit geweest, maar met zijn dopingdossier zit hij aan de goeie bron, dat erkent vriend en tegenstander

hallo missy Iris, waarom speelde je voor één keer op de man/vrouw en niet op de inhoud, ttz de boodschap of het gebrek eraan, wat scheelt je?

:-)

ps: als zelfs Bé voor dag en dauw uit haar bed én in haar pen kruipt, gaat er hier toch iets fout, maar met wie, en wie ben ik? oordeel jij eens, Evy

ps-bis: Marco, milde jongen, jij loopt zonder dit soort sores je eigen weg

Gepost door: marlon | 16-09-06

achterdoortje ter info, omdat mijn privé e-mailbox het ondertussen dreigt te begeven: Kristien Hemmerechts stond op de cover van de literaire vrijdag-bijlage van DS in een nauwelijks verhullend sexy lingerie pakje, zwoel loensend

(meegegeven bij het oud papier, pagina zorgvuldig naar binnen gekeerd)

Gepost door: marlon | 16-09-06

neenee... Marlon,
ik was gewoonweg nog niet in mijn bed gekropen!
heb met bezweet lichaam na wilde party-nacht,
de blogs nog even overlopen om effe tot rust te komen;anders zat ik nog na te trillen in mijn bedje..:-)
Dus...er is niets mis met me...

lekker uitgeruste en uitgedouchte Bé x

Gepost door: rebecca | 16-09-06

puur natuur Moet wel frustrerend zijn om als vrouw afgewezen te worden door mannen omdat je niet het perfecte lichaam of looks hebt,terwijl je er zelf geen probleem mee hebt.
Ik vind dat eender wie,onafhankelijk van zijn status en functie en talent,met zijn sexualiteit naar buiten mag komen op de manier die zij of hij verkiest.Uiterlijke kenmerken spelen dan geen rol.
Neem eens een kijkje in de jungle;geen onderscheid in schoonheid,puur natuur,rauwe pure instinctieve sexualiteit die het gezondst is omdat ze niet beïnvloed is door mediabepalende uiterlijke normen en waarden..
geen frustraties,jezelf zijn ,de max!

geëmancipeerde Be x

Gepost door: rebecca | 16-09-06

Ach marlon Er zijn geen sosialisten meer

Gepost door: gabriel | 16-09-06

:-) Marlon, ik speelde wel degelijk in op de boodschap door het tegenovergestelde te beweren van wat er geschreven staat, door mijn eigen, andere kijk op "de man/vrouw" te geven. Ach 't is maar al te gemakkelijk mensen de grond in te boren met een denegrerende, aan het vulgaire grenzende pen. Niet mijn dada overigens.
Sorry boy, je vroeg wat er me scheelt.
Ja, de Missy kan ook scherp uit de hoek komen ! Moet kunnen, ook als vrouw ;-)
Laat het niet aan je hart komen, geniet zoals ik van dit prachtweekend.
Iris

Gepost door: Iris | 16-09-06

:-) Ik leg mijn geëmancipeerd lijf naast dat van Bé ;-))))
Iris

Gepost door: Iris | 16-09-06

@Iris Ik had, zoals elke vrijdag, voor die DS mét literaire bijlage betaald om op de hoogte te blijven van de actualiteit in schrijversland. Ik had niet gevraagd om een open, bijna blote kijk op het aftandse lijf van Kristien Hemmerechts, ik vond haar vulgair en ordinair. Dat is ze helaas te vaak. Het gaat in hand in hand met haar tanend talent, in zoverre ze dat ooit gehad heeft. Ik stel enkel vast dat zowel in Knack als in DS haar recente werken de grond werden ingeboord, ééntje (haar erotische dagboek) wegens wansmakelijk en gênant exhibitionistisch. Zelfs haar toenmalige (jonge) vriend vond het een beetje 'erover'. Hallo Iris, wie is denigrerend?

Gepost door: marlon | 16-09-06

begrip Ik begrijp wat je bedoelt,Marlon.
Het stond niet op zijn plaats in dat tijdschrift,inderdaad...
Het zou ook veel huisvrouwen schokken een pornografische foto te vinden in de libelle,gewoon omdat die daar niet hoort...

Maar...begrijp dat je veel vrouwen op stang brengt door zo kritisch over haar lichaam te praten...logisch,hee..:-)

Gepost door: rebecca | 16-09-06

@Bé Kristien Hemmerechts moet zich laten beoordelen op haar literaire kwaliteiten, niet op haar (vermeend) sex-appeal, dat weet ze beter dan wie ook, zij is verdorie een hogeschool-docente, geen stripteaseuse hé! Ik schreef intentioneel en expliciet stout omdat ik vond dat zij de lezers belazerde, uiteraard met gretige medewerking van de DS, een beetje commercieel doordenken is die kwaliteitskrant recentelijk niet vreemd.

ach, wat een misverstand toch :-(

Gepost door: marlon | 16-09-06

wil niet te rebels zijn,hoor,maar moest dit toch nog even kwijt Ik begrijp je gedacht vanuit mannelijk standpunt.Het is inderdaad allemaal om het commerciële te doen...
misschien wil ze anderzijds taboe doorbreken door het op deze manier te doen;ze choqueert graag..
Bewijs dat ze niet onopgemerkt blijft,is je vurig betoog en je zal niet de enige zijn...:-)
ps.Marlon,je weet toch wel wat bepaalde studentes doen om hun studies te betalen? :-) "Luxe-hoeren",zoals ze genoemd worden,moeten vrouwen zijn met een hoog intellectuele kennis ,de combinatie is dus volledig mogelijk!Als je dan nog de schoonheid mee hebt,dan is het voor veel mannen echt kicken te weten dat ze een vrouw moeten betalen voor haar diensten,terwijl ze weten dat ze in real life,een vrouw is met een topfunctie bvb...
En dat kan,vind ik.
Hoort een huisvrouw achter het fornuis,neen ...
Nobody is perfect,daar valt niet over te oordelen...
Ik promoot grote affiches met doodgewone,natuurlijke lichamen die getekend zijn door het leven die ze voortgebracht hebben!
Kweet het,anti-mannelijk,maar nu komt de pure vrouw in mij naar boven;
ik ben niet voor niets coördinator bij de KAV.. ;-)

zonder onenigheid,iedereens mening respecterende Bé
xxx

Gepost door: rebecca | 16-09-06

laatste repliek(ja,dit is een delicaat onderwerp voor vrouwen :-) Maar wat ik wel toegeef en dat is het wat jij bedoelt,leid ik hieruit af,
je je moet aanpassen aan je omgeving.Als docente zou je niet met je sexualiteit te koop moeten lopen;dat verwacht de maatschappij en als je je daar niet aan houdt,ja,dan krijg je een heleboel kritiek op je kop!
Maar aan de andere kant,vind ik het erg dat je gewoon jezelf niet kunt zijn omdat het zogezegd niet hoort en je niet aan de gemiddelde normen en waarden voldoet...in gelijk welke situatie..

Je kan er blijven over dicussiëren,meningen verschillen en de onderwerpen zijn er om bediscussieerd te worden...:-)

warme groetjes aan allen!

Gepost door: rebecca | 16-09-06

Kleine correctie Dag Marlon,

Kristien Hemmerechts is geen prof aan de Vrije Universiteit Brussel, maar aan de Katholieke Universiteit Brussel. Nuance! En verder, no comment...

Groetjes,

Tessa

Gepost door: Tessa | 18-09-06

'nuance' Welkom Tessa,

Dank voor de relevante informatie, zij wou dus haar Instituut voor schut zetten, zo kennen we haar weer, we komen schoon ten katholieke huize.
Hemmerechts blijft mei '68 heruitvinden, het werkt al 20j op de zenuwen.

wedergroet,
Marlon.

Gepost door: marlon | 18-09-06

De commentaren zijn gesloten.