15-07-06

blabla-bladen

In Libanon wordt de totale oorlog voorbereid en acteur Johny Voners is weg bij Janine Bischops. Dat laatste weten we uit ver-trouwelijke bron. Nicole en Hugo delen het wereldnieuws vandaag discreet mee aan Het Nieuwsblad. Ze zijn al jaren dik met Johny en Janine, ze vernamen het in New York, van Johny himself toen die daar opnames deed voor FC De Kampioenen. Tja, zo staat het er, echt waar gelezen. Wij vermoeden dat N & H daar toen toevallig op hun tandem kwamen voorbijgezoefd, op weg naar roem in Las Vegas of de lokale variété-bazar. Of dat ze er vrolijk   waren aangecruiset met een horde (modaal) geärriveerde Vlamingen in hun zog. In de showbizz zijn er immers geen privacy-grenzen, ons kent ons, Johny reed misschien een scheve schaats met een afge-schminkte vamp of een troela-fan?
N & H bijten zich op de lippen, hun misprijzen is perfect gespeeld. Johny mag nog over de vloer bij hen, maar zij keuren dit absoluut niet goed. Vanavond (15-07-06, aldus HNB) ontvangen zij Janine.
Dat wordt een goed gesprek met taart, likeur en koffie, wij lezen het onthutsende lek volgende week wel in de bladen. Ontroerend toch, dat aandoenlijke ge-mekker, kwijlend besprenkelen zij het mediageil. Wij gokken dat er nog geen schuldige naam gaat vallen, hoogstens een blamerende suggestie: Johny was een hete gozer ofzo. Zij gaan ook een smart- en tranentriootje acteren, samen uitbundig huilebalken, dat is theatraal voorspelbaar. Hugo maakt er een swingend nummer van, een potentiële hit. Zijn eigenste huwelijk kan niet stuk, plastiek gaat tegenwoordig eeuwig mee, denkt hij.
Tot een volgende episode, opeens stort Hugo in, bij voorkeur in een krant of magazine. Janine heeft nadrukkelijk geänticipeerd, zij onthulde ons reeds glunderend van emotie de schone sequel. Johny deed het met…, jawel: Nicole!

18:36 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

:-) Wel marlon, ik ben daar toch eventjes van geschrokken; niet omdat het nu precies Johnny en Janine zijn, maar omwille van het feit dat het toch nog altijd kan, na over de 30 jaar huwelijk en een levenslange carrière samen op de planken; heb ze een paar keer in hun eigen cabaret zien optreden en dat koppel was zo op elkaar afgestemd dat hun timing niet perfecter kon, ze straalden ook altijd naar elkaar.
Ook Hugo en Nicole lijken mij een roestvast stel, maar je weet maar nooit. Ik besef wel als het absoluut niet meer gaat dat elkaar loslaten DE oplossing is, toch komt bij mij telkens zo'n teleurstellend gevoel naar boven en zeker op latere leeftijd als men elkaar 't meest begint nodig te hebben. Maar ja, ik ben dan ook zo'n mens die verbondenheid soms veel te hoog uitdraag.
"Niet en niemand is wat het lijk" begint zo mijn voornaamste motto te worden.
fijne zondagse groetjes,
Iris

Gepost door: Iris | 16-07-06

@miss Iris Natuurlijk heb je weer over de ganse lijn gelijk, maar ik spotte met de bekakte wijze waarop zoiets (ernstigs!) in de pers gebracht werd, is er dan geen enkele schroom meer? En van je beste vrienden moet je het hebben, zijn er echt geen grenzen meer aan de mediageilheid? Dat soort mensen verkiest intentioneel voor publiciteit ipv voor privacy, als de winkel maar draait, in om het even welke omstandigheden.Gênant toch.

Euh, Iris, je ging wel een beetje laat naar bed, zelfs voor een groot meisje. Ik ga dit voortaan opvolgen en je, zo nodig, vrolijk tot de orde roepen.

feest ze,
Marlon.

Gepost door: marlon | 16-07-06

blablabla ja, de blablabla.
erg, vooral dat inzoomen.

Gepost door: Evy | 16-07-06

aandacht Aandacht,Marlon..
En,die mensen zijn zo verweven met de media dat ze het doodnormaal vinden.Hun publiek verwacht dit ook en zou teleurgesteld zijn als ze het later zouden vernemen.Tja,het is dan ook hun broodwinning en doen alles om zo bekend mogelijk te blijven.Ik zou niet graag in hun schoenen staan!De fans klampen zich er zo aanvast dat ze ze soms als familie beschouwen,erg!Ze gunnen totaal geen privacy en wie voor dit vak heeft gekozen ,die moet daar mee leven,spijtig genoeg en heeft er weinig controle over.
Ik heb ooit deelgenomen aan een reportage van Jambers waarin mijn zus hoofdpersonage was.Het thema ging over "levensgenieters",ook onmiddellijk mijn ding. Dit is echt miniem,maar amaai,totaal onbekende mensen bleven me maar aanspreken tot 2 jaar later!Ja,je moet ermee kunnen omgaan.
ps.Er zijn weer een paar knappe foto's van jou bijgekomen!
Van eentje dacht ik dat je gulp openstond,helaas, even teveel fantasie bij detailonderzoek... :))
Bé X

Gepost door: rebecca | 16-07-06

goeiemiddag meisjes @evy: yep, je bent weer mee, meer is er niet aan de hand, inzonnen nu...

@Bé: klinkt erg geloofwaardig, jij als levensgenieteres en tv-ster, ik denk dat heer Jambers nog naar adem snakt; ivm die optisch foute glimp van een open gulp, euh, het was gewoon een fallokratisch jeans-juweeltje...

in monokini,
met factor re-x,
ik zon ze momenteel.

Gepost door: marlon | 16-07-06

:-) Mijn beste marlon, ook ik was mee met jouw bedoeling maar ik spit graag meer uit en graaf graag dieper, aangezien jij dat een punt vindt voor jouw blog.
Ik ga hier alweer mee met Rebecca : Bv's weten immers dat ze de tol moeten betalen en ja liever de roddels achter de schermen een stapje voor zijn door de media te hanteren. Ik vind trouwens niet dat Nicole en Hugo roddelen over hun vrienden.
Enne.....net zoals bij Bé ben ik ook eens telefonisch benaderd geweest door Luc Alloo maar ik heb assertief en to the point geantwoord dat ik met mijn kop en mijn gezicht in close-up niet op TV wil en helemaal niet op VTM. Ik kan me dit permitteren omdat ik geen publiek bezit ben.
Kijk, hier gaan we weer : blablabla, dus ik stop ermee.
BTW : wat mijn nachtelijke stonden betreft : 't is Gentse Fieste, remember ? En toch nog even de tijd nemen om langs te komen !
lieve groet ;-))))
Iris

Gepost door: Iris | 16-07-06

@Iris:-) Liefste miss Fieste, het ziet er nog steeds naar uit dat mijn optreden op jullie evenementen zich tot een passage in werkplunje zal beperken, tja...
En natuurlijk kan ik de redenering van jou en Rebecca ivm de BV's involgen, maar enkel rationeel. Puur op 't gevoel roep ik: ahoe en boe! Dat was de teneur van mijn stuk, dat wisten jullie wel, we begrijpen mekaar dus weer.

en weer of geen weer,
de hort op seffens,
Marlon (incl. la L.)

Gepost door: marlon | 16-07-06

respect 2 iris Zo sprak Iris: "... Bv's weten immers dat ze de tol moeten betalen en ja liever de roddels achter de schermen een stapje voor zijn door de media te hanteren. Ik vind trouwens niet dat Nicole en Hugo roddelen over hun vrienden. ..."
Jammer genoeg is Marlon geen Nicole en zeker geen Hugo. Marlon maakt van zijn (ex)vrienden publieke figuren. Publieke figuren die nu maar moeten leren leven met het feit dat ze maanden na een (verwijderd) Marlon-tekstje aangesproken worden en waardoor hun privacy om zeep is...

Overigens, Marlon maakt op korte tijd ook van zichzelf (op de werkvloer) een publiek figuur. Hij heeft nu een aantal "fans" bijgekregen die regelmatig zijn webblog komen lezen... Zoals wij dus.

Gepost door: Nicol en Hugo | 17-07-06

dag (euh) 'Nicole en Hugo' (in jullie 'time of the boss'...) Met Iris mag ik vriendelijk en genuanceerd van mening verschillen, dat is bovendien eerder uitzondering dan regel, wij weten dat dit moet kunnen, virtuele vriendschap wordt geschraagd door een zekere webnoblesse.
(vraag het bijvoorbeeld na bij Iris zelve of bij evy's andere woorden).

Maar tegenover hordes anoniemen ben ik machteloos, ik mag mooi met open vizier strijden, mijn kop is bekend, een kwetsbare maar bewuste keuze... waarop jullie lustig kunnen inhakken. In een eerste tijd vonden 'jullie' het grappig, maar omdat jullie niet steeds aanleiding geven tot verdienste of hilariteit, soms eerder tot venijn en nijd, heb ik een paar keer verbaal teruggekankerd. Die items zijn (spijtig!) verwijderd, ook die met de lovende commentaren over ons niet onverdienstelijke werk (nog spijtiger). Het weze zo, maar laat het nu ophouden dat jullie naamloos doorgaan met schelden. Bovendien, dmv doodsimpele deductie weet ik wie de auteur van dit zoveelste schimpstuk is. Alsjeblief, dame, je naam is niet Nicole, zal ik hem een volgende keer zelf vermelden, wil je een gans item aan jou gewijd? Ik beloof je, van toon zal het de antipode zijn van mijn volgend stuk, nobel opgedragen aan een jongen die jij goed kent. Mag het stoppen alsjeblief?

Marlon baalt (laatse maal!).

Gepost door: marlon | 17-07-06

.. ik weet niet of ik wel mee ben.
en misschien heb ik inderdaad wel wat marlon-ervaring.
ik ga goud zoeken, nu.
:-)

Gepost door: Evy | 17-07-06

deductie Ik hoop dat je deductie juist is... want anders schop je alweer wild om je heen en ga je nieuwe schachtoffers/vrienden maken...

Gepost door: Nicol en hugo | 17-07-06

huwelijksverjaardag He Marlon,
al een geluk, al bij al, ik val ook alleen op vrouwen. :-)
Rare wereld dat bloguniversum.
Enfin, maak er een fijne huwelijksverjaardag van ( voor wie het wil weten: 21 juli/21 juli/21 juli)

Gepost door: roel | 17-07-06

de vrouwenval Dat je (zoals ik) alleen op vrouwen valt, is je van harte gegund, Roel. Zolang het maar niet op de mijne is, voor de rest even goeie vienden.
En ja, rare wereld dat bloguniversum, bizar maar verslavend, dat wel.
Een tip voor alle lezers: loop eens langs bij Knack blogt (Roel & Tessa!).
Roel's winkel is 24/24 open, gratis inkom, ook voor de pseudoniemen...

met 17 juli-zon,
Marlon.

Gepost door: marlon | 17-07-06

:-) Hoe is dat in godsnaam mogelijk om als volwassen mensen zo kinderachtig te doen. Omdat deze virtuele wereld zich achter anonieme muren verschuilt ? Kijk, laat het voor allen heel duidelijk zijn : ik doe daar niet aan mee; ik blijf wie ik ben en kom daar ook voor uit; ik schrijf wat ik wil, ik zeg wat ik wens en dat zal niemand mij verhinderen juist omdat ik dit met respect doe en zo blijve het . Basta ! (dat woord hebben we over-geërfd van de hertog van Alva op ons afgevuurd door Keizer Karel)en ineens denk ik daarbij "l'histoire se répète"
een goeie gentsche fieste, roept de bellevrouwe, en da iedereen meuge en keune lachen totda zijne moend scheurt :-))))))))))

Gepost door: Iris | 17-07-06

re:-) Iris, "ni pluje" zal ik daar maar aan toevoegen, of hoe zeggen jullie dat?

ich en mich,
Marlon.

Gepost door: marlon | 17-07-06

:-) Nie pleuje ! Da's ook één van mijn levensmotto's.
Doei marlon
de onplooibare Gentse Strop

Gepost door: Iris | 17-07-06

De commentaren zijn gesloten.