11-05-06

dag Rebecca

Je bent zo fris als Iris (jeweetwel), da’s niet niks. Je bent een lieverdje, tenzij je liever in iets of iemand je tandjes zet, dan kan je bijten. Oh wee, degene die je pijn ervaren moet, hij (hetzij zij) zal het geweten hebben. Of niet soms?

 

Je bent ook een lekker vrankebekje, een eerlijk schoon brutaaltje. Daar hou ik van, ik evalueer je favorabel, “bruto-talig gesproken“, na je letterkundig te hebben gelikt en gewogen. De hangmat, die boog door, dat doen ze allemaal.

Doe ons een plezier, dekselse Rebecca, start je snel een blogje op. Je vraagt de elementen aan je zonnige weerman Marc en je knut-selt af tot je een knusse webhut hebt, een onderkomen voor je betoverende hoofd. Het is zo rap frivool gedaan als nu beloofd.

Je kan toch geen dagen, weken, maanden blijven dolen in onze internaten op het internet. Wij willen ook eens bij jou in bed, platonisch iets te makkelijk versproken. Geef je taal een onderdak, wij zwengelen zoiets aan met zwik en zwak.

 

Een zwak, zeg dat wel, hebben we voor de spontanisten, de pompisten van het vrije woord, de pronte taalfanaten. Jij bent een talent in wording, giet je letters in een bedding. Klop je op de flinke boezem, schrijf je naar je redding.

 

Pruttel maar niet tegen, geef je aan ons over. Sorry dat we vrijpostig zijn, dat is een adder in ons karakter die we adoreren. We zien iets gisten in je opgewarmde hart, er sist een bliksem door je hoofd. Gun jezelf het vrije woord.

 

17:24 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Toe....Rebecca kom me vervoegen op mijn eenzame stek die ik enkel met het ander geslacht (deugddoend trouwens) kan delen en waarvoor ik hen dankbaar ben dat ze me tolereren. Want clever als ze zijn weten ze best dat klauwende poezen gewoon willen spelen.....
Bezwijk voor de knieval van marlon, onze sierlijke woordpoëet, hap toe, neem beet ;-)
warme groet aan jou marlon en een vragende blik voor Rebecca van
Iris

Gepost door: Iris | 11-05-06

@Irislief Jij bent de slimste, nee de meest wijze van ons allen, je hyperintelligentie vertoont onmiskenbaar de sporen van een sprankelend sex-appeal, ontken het niet alsjeblief.

marlon.

Gepost door: marlon | 11-05-06

nog even... Amaai...ik ben er helemaal ondersteboven van...! een item aan mij besteden...nu doe je wat; sta je in voor de gevolgen ?

Ik moet zeggen dat ik het al een hele tijd aan het overwegen was ; het probleem is echter dat ik heel weinig vrije tijd heb en dat er heel veel tijd kruipt in de pc.Ik ben nog aan het bedenken hoe ik op zo weinig mogelijk tijd iets origineel in mekaar steek.Ja,zo ben ik,ik begin niet graag aan iets als ik niet weet of ik het goed zal doen.Ik wil ook geen banaal dagboek beginnen,mijn privé-leven gaat mij alleen aan,maar ik hou wel van die spannende interactie die nu al bezig is.
Er is wel 1 rode draad in mijn leven : "mannen" en daar heb ik genoeg stof om over te vertellen!Het moet natuurlijk zo anoniem mogelijk gebeuren wat niet makkelijk is!Sommige situaties die ik heb meegemaakt zijn gewoon zo uniek dat ze herkenbaar blijven voor de arme slachtoffers...
Marlon,ik beloof je het te overwegen!Ik laat het even bezinken en wacht op een goede ingeving!
Het lukt wel!Voorlopig speel ik voort voor ekster , als dit mag.
Ik hou van avontuur!
Je hebt mijn avond goedgemaakt,Marlon!
naderende zomerkus,X

Gepost door: rebecca | 11-05-06

Kampioen voor pasen marlondomatondo, indien die kleine voetballer even goed met de bal overweg kon als jij met woorden en zinnen was brugge reeds voor pasen kampioen geweest. en voor ons Be, laat de inspiratie spontaan opborrelen, net zoals je bent en je voelt. En vergeet onze warme dag aan zee niet...

Gepost door: marc | 12-05-06

life Iris,ik apprecieer het dat je me aanmoedigt!Ben al een paar keer gaan kijken op je stek,maar heb niets nagelaten omdat ik geen opmerkingen had.Ikzelf ben ook een cultuurliefhebber,maar ben me er de laatste jaren pas echt in beginnen verdiepen door mijn werk als vrijwillig bestuurslid van ons cultureel centrum.Ik heb van thuis uit ,spijtig genoeg,heel weinig meegekregen op cultureel en muzikaal vlak,zodat echt een wereld voor me open gaat nu.Dwz,dat ik nog heel veel moet leren en op jouw blog heb ik al het één en het ander opgestoken.
Dankjewel!

Marc,hoe zou ik zo iets kunnen vergeten?Ik wacht een rustig moment af om dan met volle teugen samen met jou te kunnen genieten...!Na die laatste hectische dagen,die helaas nog niet afgelopen zijn , snak ik ernaar..!

zonnegroet aan allen!
xxx

Gepost door: rebecca | 12-05-06

interventie Mag ik er effe tussen? Schuif eens op maatje Marco, trouwens je moet weer gaan voorspellen en vergeet je lange duurloop niet. Rebecca moet zich nu concentreren, haar slachtoffers memoriseren en dan toeslaan op haar laptop met een denderend weblog. Be, neem je tijd, die brengt raad.

re-x-mv

Gepost door: marlon | 12-05-06

zuigen Marlon,je deelt toevallig niet in de winst bij het aanbrengen van bloggers bij skynet...? :))

Het streelt mijn ego dat jullie mij zo aanmoedigen,maar ik verdien zeker zoveel lof niet..
ik weet niet of ik aankan wat jullie kunnen.Ik heb eigenlijk ook niet veel zin om mijn hersenen te pijnigen,ze worden al genoeg onder druk gezet.Het enige wat ik wil is dingen op mij af laten komen ,me er helemaal vol van laten zuigen en dan ,indien nodig...toeslaan!

We zien wel!
Bye!Be

Gepost door: rebecca | 12-05-06

re-rebecca doe relax en rustig, laat maar zuigen, hoed je echter voor onkuisheid (ttz)

doei & stoei,
marlon (start we-werk)

Gepost door: marlon | 12-05-06

De commentaren zijn gesloten.