25-04-06

blog-out

De dag dat ik ermee stop, vandaag denk ik dat hij nakend is. Wat brengt het op tenslotte? Tien virtuele vrienden, honderden onver-schilligen waarvan niemand schuldig is.
Ik heb te nemen en te laten.
Ik zie heden enkel kaalslag. Ik wil nederig zijn, bereid tot hak-kritiek en kaakslag. Ik bied u twee blote wangen aan. U mag zoenen, slaan en zalven.

Ik wou nog schrijven over een Benny-jongen, hij woont ongezond op neverbeendeadreligion, maar ik begrijp hem niet met dat onverstand van mij. Op het gevoel lukt het wonderwel, zelfde mate zotheid.

Hij overstijgt mij echter, overklast zichzelf in raadsels, enigmatisch dolend op dit web. Benny is een internet-clochard met ongekende klasse. Zie (lees!) hem bezig bij (pdw), te vinden in mijn bijna dode link. Crazy is die jongen, geniaal té gek. Wat vermag ik tegen zulke woordenpatsers, acrobaten van de taal?

Tijd voor meditatie en het warme avondeten in de keuken chez Loretta: verdacht pikant... Laat deze dag u verder smaken. Ik ben op niemand kwaad, de nacht brengt wijze raad.
Tot blog-in misschien. Het wordt altijd later in mijn woordentaal.

17:08 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Woestijn er is leven !

Laat de woordjesregen verder vallen, de voedende lettertjes ronddwarrelen, opdat groene blaadjes blijven ontspringen ...


PS : smakelijk !
PPS : Het is zalig loopweder ... laat de wind waaien in je hoofd, deugd doet dat altijd

Gepost door: Jo | 25-04-06

ja jo jij weet altijd raad, hé loopjongen, ik hol momenteel achter een paar feiten aan, mijn scherpte neemt af, de snelheid slabakt, misschien maken de feiten rechtsomkeer als ze erbarmen hebben met een arme man... klinkt zieliger dan bedoeld, maar tja, ik geef de taal ook inspraak.

mv

Gepost door: marlon | 25-04-06

hoe dat ? Jij wist toch beter dan wie ook dat dit een virtuele wereld was.
Veel van de reacties op een blog zijn op het eerste zicht goed geschreven, maar wat blijft daarvan over op de dag dat ze echt aan een test onderworpen worden ? Niets, of bijna niets.
Ik zal dus geen zeemzoete, poëtische taal gebruiken om je toch maar te overtuigen om door te gaan, maar gewoon eerlijk "DOE NIET ONNOZEL MARLON EN DOE VERDER..."

Zelfs een slechte schrijver als jij zal hier gemist worden, de blogwereld is immers de plaats bij uitstek waar middelmatige talenten zich tegoed doen aan elkaars domme statements. (Ik reken me daar natuurlijk ook bij, anders gaan sommigen weer door hun dak gaan)

Zo ! Dit zou je kwaad genoeg moeten maken om door te gaan ...

Grrrrrr !
Dus morgen wil ik hier iets gepost zien hé !!!!!!!!!!!!!!!
Veel liefs uit de Zwarte Toren ...

Gepost door: anima-negra | 25-04-06

Schrijven, dichten, citeren, bloggen..... Heb ik lef als ik beweer dat ik mij van andere schrijfstijlen niets aantrek en gewoon mijn eigen zelve blijf en er nog plezier aan beleef ook ?
Ben ik onverschillig als ik verklaar dat het mij geen moer kan schelen hoevelen er reageren maar dat DIEGENEN die wel reageren mij warmte en verbondenheid schenken ?
Ben ik arrogant als ik verklaar dat ik in d'eerste plaats voor mijzelf schrijf, een soort zelfbevrijding waar ik achteraf van nageniet ?
Heb ik hoogheidswaanzin als het mij niet deert dat anderen een betere, vinnigere, rijkere en intellectuelere pen hebben ?
Bwwaaanéééé......ik ben gewoon tevreden met mezelf en waarom zou dat niet mogen, daar doe ik zelfs geen strontvlieg kwaad mee.
Nog steeds niet overtuigd om verder te doen, Marlon ?
Toe........

nb. Volg gewoon je eigen ingevingen, maar hou ons in je hart, wil je ?
oprechte groeten,
Iris

Gepost door: Iris | 25-04-06

Een link. Durf ik het eindelijk aan deze blonde reus een link te geven, verdwijnt hij van het toneel. Wat zal ik zeggen doe wat je moet doen. Hebt ge al een ander vorm gevonden? Blijf nog maar leer ik nog wat bij. groet enscho.

Gepost door: enscho | 25-04-06

Wat wil je dan?? Waar gaat het om? Wat wil je ? Waar ben je op uit? Een grote fanclub?
Zwijmelende meisjes? Ik zie een grote stoere man( Niet eerder opgelet)
met een vrouwelijke uitstraling. Grote stoere mannen moeten sterk zijn
en een vrouwelijke uitstraling zit dat in de weg. Of net anders om. Ik zie in je felheid ook de oprechtheid, misschien zou je die strijder wat meer kunnen meegeven van het vrouwelijke.Nou ja waar bemoei ik me mee. Ik ben geen grote jongen , eerder een bangerik.enscho

Gepost door: enscho | 26-04-06

jammer ik zou het jammer vinden.
Jij kiest.
Dit is van jou.

Gepost door: theresa :-) | 26-04-06

oh boy beste marlon,
even vervelend als depressieve mensen die om de haverklap verkondigen dat ze zelfmoord willen plegen, maar dat natuurlijk niet doen vind ik jouw vervelende schrijfseltjes. Je afscheid aankondigen, hopende op een tsunami aan reacties. NEE MARLON, DOE HET NIET, enz... Opdat je toch maar zou horen dat je belangrijk bent voor andere mensen, forget it boy... nobody gives a fuck. Maar, wat mij betreft doe je maar verder. Kunnen we op bureau nog wat lachen met jouw mix van arrogantie, hooghartigheid, frustratie en een klein pietje.

Gepost door: sal | 26-04-06

eindelijk !!!!! je beste tekst en beslissing

Gepost door: kenner | 26-04-06

de re-tjes @animaat: ik kom straks bij je langs, hou je alvast gedeisd, jij 'geteisem'

@theresa: een erg leuke reactievan jou, lieve tessa (?), mama mia...

@saladedinges: fijn dat juist jullie me over de streep haalden, zijn jullie de jongens die ik 'poldernazi's' noemde, had ik enkel mogen denken, sorry

@kenner: dag fons, zeg tegen uw mokkel dat ze niet meer moet komen kuisen, wij zijn die roddels beu

@enscho: de breuk tussen ons zit er soms aan te komen, maar is nooit haalbaar, dus laten we verder banjeren

@iris: jij kreeg een ere-vermelding in mijn nieuwe item, dik verdiend

mv

Gepost door: marlon | 26-04-06

Goed.. Blij !
(Heb je trouwens écht niet gezien)

Gepost door: anima-negra | 27-04-06

goed zo eenvoudig is dat.

Gepost door: theresa | 27-04-06

De commentaren zijn gesloten.