17-04-06

spoedgeval

De katholieke gezangen van onze buurman galmen door de binnenmuren, weerkaatsen tegen onze lekenoren, dus leggen wij een tegencedeetje op. De verzamelde Joni Mitchel opent balorig mooi, daarna drapeert Ian McCulloch met zijn Echo & The Bunnymen existentiële melodieën door ons warrig hoofd: “What are you going to do with you life?” Dat is de vraag. (antwoorden mogen graag gepost in de reacties). Waar raken wij nog grond, zijn wij gezond?

Weten wij veel, wij weten niets. Hier stopt een eenzame regel. De lol is op voor deze dag.

 

Toevoegsel: op spoedgevallen gezeten, op een bed gelegen, de dokteres was lelijk als een heks, zij vulde foute formulieren in, het was koud in haar vertrek, vertrokken met een kater.

 

Post-scriptum: goed thuisgeraakt, een zalfje voor het slapen gaan, zeker niet wenen want de ogen mogen niet ontsteken, morgen monter wakker worden, niet sakkeren. Ik klonter voort.

22:03 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

De zin van het leven dat zal voor elk van ons wel verschillend zijn. Velen zijn de zin kwijt, kennen zelfs de basis van zingeving niet meer.
Ik prijs me gelukkig dat de zin van mijn leven de eenvoud zelve is : er gewoon mogen zijn en dankbaar voor alweer een nieuwe dag met als extra toetje van je medemens, een zeldzaam geworden groet of lach.
En voor de ogen, beste marlon, wens ik je momenteel veel stoïcijns toe, dat houdt het midden tussen verdriet en euforie.
avondgroet,
Iris

Gepost door: Iris | 17-04-06

Deze vraag. Geef mij jouw antwoord, dan kan ik er over nadenken.Mijn antwoord ligt niet vast het is veranderlijk met door de ervaringen. Als jouw sociaal zijn meer doortrokken zou zijn met mildheid en mededogen zou ik je kunnen hebben. Je hebt het, maar te trots en te weinig dienstbaar. Hebben woorden niet pas zin als ze toegelaten kunnen worden anders wekt het weerstand. Is in het eigen leven niet de liefde voorwaarde om de pijn los te laten? Als er geen liefde naar jezelf is onstaat er dan juist niet verbittering en frustratie? Geld dat dan ook niet naar elkaar? Speel je niet te veel op de man? Wat is de bedoeling van jouw woorden? Samen brengen of uit elkaar drijven. Hoeveel wonden hebben je woorden al veroorzaakt? Ben ik dan een watje?? Moet je een tekst vier keer lezen om een sneer te geven of zou je een tekst eenvoudig willen begrijpen?
Groeten. En boosheid och Ego en schaamte och Ego ik weet het en soms ook weer niet.

Gepost door: enscho | 18-04-06

Nog even dit. Niets is helemaal waar en zelfs dat niet. Dus wat is wat we doen? Ongemakkelijke pogingen tot verbinding. Onszelf ont- isoleren.Met gebrekkige taal onze kop uitsteken. Gehoord en gezien willen worden. Diepere roerselen uiten die in de alledaagsheid geen plek hebben,naast het gras maaien, de afwas doen, de kinderen naar bed en school brengen.

Gepost door: enscho | 18-04-06

reactief @iris: dank voor je schone zinnen, ik heb er weer zin in, aan introspectie met gesloten ogen gedaan en daarna verwonderd naar de nieuwe wereld gekeken, geen betere, maar wel anders ingekleurd vanuit mijn oogpunt.

@enscho: sorry, ik had je tekst echt niet begrepen, ondanks herhaalde lectuur, vandaar de intrige om er toch door te geraken, rationeel is het niet gelukt, op het gevoel dacht ik van wel, milder kan ik helaas niet wezen, vanwaar die 'kleine' rancune? ik heb mijn webplek fair bevochten.

mv

Gepost door: marlon | 18-04-06

Loop Tijd voor een lange duurloop, marlon. laat de endorfines werken, geniet van de voorjaarszon. zet de piekermachine even in de garage en ren, ren en laat alles los.

Gepost door: marc | 18-04-06

@marc heb meteen je tip opgevolgd, eens te meer had je gelijk, jij deksels slimme man (en ik was in charmant gezelschap: het plezante aan het elegante paren!).

mv

Gepost door: marlon | 18-04-06

Het innerlijke is belangrijker Oei, problemen Marlon en dan die lelijke heks maar misschien eentje met een gouden hart. Geen wonder dat het kil aanvoelde in haar vertrek. Het voornaamste is dat ze je geholpen heeft.
Prijs je gelukkig met je jonge, knappe, aantrekkelijke, hippe en fijn gevoelige vrouw, in haar aanwezigheid overvalt dat koude gevoel je waarschijnlijk niet.

Gepost door: Yvette | 18-04-06

innerlijk behang Hé Yvette, precies alsof jij mijn vrouwtje kent, je beschrijft haar perfect. Ja, de diagnose van dat doktereske-hekske gisteren was wel juist, fysiek ben ik er helemaal bovenop. Nu moet ik nog wat innerlijke brokken opruimen, daarna plaasteren, pappen en behangen. Met zijn tweetjes lukt dat wel, of bied jij eveneens je diensten aan? Van harte welkom.

je Marlon.

Gepost door: marlon | 18-04-06

with my life ? think I am going to lock myself up in my tower....(well known to all who pass by)

greetings

Gepost door: anima-negra | 18-04-06

gesnapt okee anima, ik kom dra langsgezworven in je zwartivoren toren, ik breng happies mee en drankjes, jij zorgt voor de prima negra-sfeer, zijn er ook dansende dames om het zaakje te animeren? (zelf zal ik vergezeld zijn).

mv

Gepost door: marlon | 18-04-06

De commentaren zijn gesloten.