03-03-06

arme Nelissen

Terwijl de winter verder door mijn wankel lichaam wandelt, voel ik hoe de dagen woekeren, verdwalen en verschralen. Wat was gisteren, is vaag nog hier vandaag, brengt morgen misschien wonderen? Wordt overmorgen in het achteruitgezicht gesteld?      Het perspectief van witte vlaktes, ijselijke koude, wind die door mijn klieren dringt. Ik duik onder, een deken en een boek, mijn lief ligt naast mij ziek te zijn. De kat sluipt langs en waagt een sprong, verronkt zich zalig in het dons. Is dit nu vrede? Nee, eerder stil-stand, gedwongen status quo, een duo in verstarde stand alone.

“Vrede is eten met muziek” schreef Lucebert. Wij eten niet, of nauwelijks, wij kijken voor het eerst sinds eeuwen naar teevee. De beelden sneeuwen langs ons zware hoofd, wij staren naar een oorlog, ergens heerst miserie, haast overal is leed. (ach, wel leuk dat sportnieuwsmeisje).


Ondertussen gaat het entertainment in dit mensenland zijn gangen. Een kodakmadammeke, half bekend en heel misnoegd, spuit haar zwarte gal op mijn kolommen. Zij wil duidelijk ook een forum, dus dien ik ‘en passant’ als schone kapstok en kan zij zich lekker profileren. Nou monkelend moedertje, je doet maar hoor, pruttelkopje met je nurkse buien. Door jouw laf gehannes en onaf gemoker ga ik mijn mentale welzijn noppes laten ondermijnen.               Ik trek zelfs niks in twijfel, ik verwijs de lezers stante pede verder naar je mopperblogje: http://www.annelissen.be/


Het fotootje hiernaast heb jij van jezelf genomen, zo schouwde je het ons publiekelijk toe, dus dat behoort tot ons openbaar bezit. Oh ja, je werkt voor DS, veel succes nog met je filmerij aldaar. We lezen graag hoe je zit te mokken tegen je makkers en je maten. Kwaad op bazen?
Op je blog zal je anders moeten leren boeren, in casu incasseren. In dit webland heerst de etiquette van woord- en wederwoord. Hoffelijkheid, maar vrij frontaal. Als je hoger mikt dan platte leukigheden van de pseudo’s, bereid je dan maar zachtjes voor op ‘soms onzacht’.

 

22:46 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.