26-02-06

blonde babes

Welk godenkind ben ik om met jonge dartele babes op stap te mogen gaan, ik bedoel beroepshalve. De meisjes zijn fris en vrolijk, behoorlijk knap en zeker niet dom, ondanks toevallig blonde kopjes. Ik laat ze hier voor het forum paraderen, dat kost geen geld, ze willen dolgraag voor mijn ondubbelzinnige zinnen poseren. De letters tetterden wij ter voorbereiding op zijn zondags bijeen, een gezellig trio, ik bijna de pappie, maar con brio.


La Ilse

Ze is de stille, erg bedenkelijk, zelfs diep doordacht van aard. Ze zwijgt mooier dan mijn woorden kunnen vertolken. Vaak lacht ze afwezig, intens en prettig in zichzelf aanwezig. Je krijgt haar meestal moeilijk aan de praat, ze wil wel, maar er haperen dingen in haar mysterieuze hoofd. Schone bekommernissen of ijle dromerijen die zij voor waar zit te memoriseren. Ilse is verwant aan surreële artiestes, maar zij weet het niet, zodanig komt zij uit ondoor-grondelijke schilderijen, oude boeken en zoiets als ‘film noir’ ge-vallen. Ik laat haar maar, we lopen naast elkaar, we zwijgen in harmonieuze overeenstemming. Wat niet belet dat ik haar soms uit verre peinzerijen trek en ze aan de oppervlakte haal. Dan wordt zij verwonderd wakker en lacht bevrijd om de uitgestoken hand, de frivoliteit, het platform van realiteit waar zij zich opeens veilig weet. Voor even maar, ze is zo weer weg.

 

 

La Leen

De olijke tegenpool van onze bovenstaande mystica. Zij lacht klaterend en vertelt haar avonturen graag taterend, jawel een verleidster van jewelste. Leer ze me kennen, graag. Leen is een vlasblonde Vlaamse schone, ze heeft een verleden met mooie heren uit de klerenmode en het trendy voetbalvolk. Haar moet je niet expliceren waar een ‘gouden stud’ voor staat, ze kent de betere details en klapt lekker ongeremd uit de privé-bed-biecht. Wat kan het me deren, integendeel. Ze is een eerlijke flap-uit, schalks en speels, onschuldig in de ware zin van het woord: ze is wie ze is, dat is dus een slimme barbie-pop. Zo definiëer ik haar en dat communiceer ik, ze waardeert het als een compliment. Als er te werken valt, steekt ze zich niet weg achter haar mannequin-geschapenheid. Dan is ze één en al onstuimige bereidheid, de bevallige evenknie van een wakkere Ilse.

Beide schone meiden zijn op gepaste tijd zeer alert. Professioneel maakt dat een perfect verschil. Laat maar wapperen en waaien die wilde haren, de sexy snoetjes krijgen we als lekkere bonus, als toetjes op de taart, een foefje slagroom op de werkvloer. Mag kunnen.

 

 

21:20 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

en euh waar werk jij ? " Ze zwijgt mooier dan mijn woorden kunnen vertolken."
" ...een foefje slagroom op de werkvloer."

Wel Marlon waar jij werkt zou ik ook wel willen mijn geld verdienen zeg. Prachtig geschreven maar ja als je zo een inspiratiebronnen hebt is het gemakkelijk he ;)

Gepost door: Lichtje | 28-02-06

@nichtje Ja, het was een makkie met zulke meisjes, geen kunst aan.

mbt "foefje...", okee, stout en allicht fout, maar de tekst deed zelf zijn werk, mijn onzin zat opeens in een zin...

dag Lichtje.

Gepost door: marlon | 28-02-06

mooi het tekstje over La Ilse vind ik heel mooi

Gepost door: de andere Bruno | 04-03-06

@de andere Bruno bedankt "Bruno", zou het kunnen dat de éné Bruno soms de andere is?

groets,
mv.

Gepost door: marlon | 06-03-06

De commentaren zijn gesloten.