13-02-06

moeders mooiste

- opgedragen aan mijn meisjesschone Valentina, jongste dochter van ons  moedertje Irmina -

 

Een zekere blogvermaardheid impliceert vermakelijke vragen van de lezers, mijn mailbox meandert vrolijk van hun vrijpostigheden. En ja, een tipje van de doorkijksluier dient weer opgelicht: “vanwaar, lieve Marlon, komen die mooie meisjes?”, “uw sexy modellen bekoren onze zielen”, “mogen wij meer van die moordgrieten?” , “ook met dikke tieten!”.

Awel, beste supporters en supporteressen, inclusief de super-seksuelen, houdt u vast aan uw bretellen en sjartellen: die be-koorlijke meiden bieden zich eenvoudig aan, zo simpel kan een beeldend schrijversleven zijn.
Laatst wierp er zich nog ééntje smekend voor mijn voeten, dat barst soms uit zijn ondervoegen of kronkelt zich ongevraagd uit schaarse kleren. Gelukkig zijn we hard gestaald in dit bestaan.


Goed om weten voor alle frivolita’s: de criteria zijn streng (niet 'string'), wij hanteren normen van fatsoen, dus met omkooperotiek kom je er no way in, van afspraakseks kan helemaal geen sprake zijn, wij zijn mathematisch uitgemeten exclusief esthetisch.
”Wij”, orakel ik plechtstatig, dat is uiteraard geen “majestatis pluralis” zoals de Koning hanteert als hij plichtmatig ’s lands wetten ondertekent. Het had, kantje-boordje, evenwel gekund, zie mijn royale blogthematiek over bewezen dienstbaarheid alsook betrokkenheid bij de Koning ten Paleize indertijd.

 

Nee, in deze brandend hete materie staan “wij” voor la Loretta en haar fervente vent. Wat wil dat in concreta zeggen? Wel erg grage lezers, ter zake bedoel ik dat Loretta met oogstrelend schoongestrenge blikken en koket-correcte hand de precieze meisjes voor mij selecteert en daarna kundig oprangeert voor hun parade in de marge.
Zij is verregaand rechtvaardig en gevrijwaard van iedere subtiele vorm van subjectiviteit. Ikzelf zou kunnen neigen naar eigen smaken, maar gelukkig kijkt zij objectief normerend toe en weerhoudt aldus de eerlijkste en integer mooiste deernen (mijn woordje, sorry).

 

Tja, wie is zij, mijn lady Elle, om zulke stille, delicate taken op de frêle schouders te willen tillen? Ik verklap meteen haar groot discreet geheim: zij is van zichzelf een professioneel en hoogstaand (benen!) ex-model, categorie “superieur exquis majeur”.

Ik loop ganser dagen stuntelig achter haar bevallig mannequin-gehuppel aan te manken. Hola, dat is me toch een weldoend genoegen, gewoon dat schone poepke volgen, als een poppetje danst zij door ons bloggend huizeke, soms bloos ik toch wat stoom af.

 

Hierbij wil ik haar bedanken voor de mediatieke diensten en haar meteen beleefd verzoeken om mij verder in de keuze van de fotogenieke look-a-lady’s te oriënteren. Ik zou er zelf het warhoofd bij verliezen en wie weet aan welke louche meisjes kansen bieden.

Merci ma Loretta à moi, doe zo verder please, kies steeds de mooiste uit voor mij… maar weet dat je niet te evenaren bent. Je mag mijn latje hoger leggen, jij blijft de schoonste.

 

 

20:13 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De boemerang. Ja jongeman, pas maar op,anders kom je jezelf nog tegen.

Gepost door: enscho | 14-02-06

euh nee, enscho-man, deze reactie kan ik niet meteen pareren, een raadseltje?

groets,
mv.

Gepost door: marlon | 15-02-06

De commentaren zijn gesloten.