02-02-06

hey Chris Goussey

In de nasleep van de haterige hetze op de "DS Blogt" schreef ik wat wrevel weg in mijn item “Bakkes Marlon” dd 24-01-2006. Een genaamde onverlaat voelde zich geroepen om één week na de achterhaalde feiten nog te komen natrappen. Hieronder zijn tekstuele reactie, daarop aansluitend mijn averechtse recht op antwoord. Het debat sluit zich traag en tergend uit.

 

2006-01-30, 17:32:18
De pot, de ketel en zo
”Malon, je verwijt anderen anonimiteit maar blijft zelf zweren bij dat makke pseudoniem 'marlon vanco'. Of 'tino' of 'romeo' as you wish... Een pseudoniem trouwens dat ietwat neigt naar een slechte softerotische reeks, maar da's een persoonlijke mening. Wat is jouw echte naam eigenlijk?”

Chris Goussey.


Dag Chris, verwarde drommel, ik heb niet het genoegen je te kennen. Zoals ik voor jou simpelweg als Marlon Vanco teken, ben jij voor mij zomaar een onzekere Chris Goussey, niet meer of niet minder, what’s in a name? Welke betekenis hecht iemand aan een naam? Ik ben ook niet zo thuis in die soft-erotische series, doe mij maar hard (grapje). Zijn die reeksen echt zo slecht, vertel ons meer, jij lijkt ze erg deskundig te beoordelen.

 

Wat heb jij uitstaans met mijn echte naam, wil je mij te kakken zetten, de pot op hoor.
Hoe echt is jouw echte naam? Weet je het zelf wel zeker, paniekzaaier van pure armoei.
Weet dat ik geregeld correspondeer met een paar 18-karaatse bloggers, ik noem hun namen: “urbain alpain, max j. molovich, anima negra, eva, neverbeen dead religion”…
ja, dat lees je goed. Natuurlijk heten die meisjes en jongens anders in het echte leven. Maar, oliedomme Chris Goussey, hier vertoeven we in de virtuele realiteit, google dat begrip nu eerst effe op en tracht dan de nodige verbanden te leggen.

 

Moet ik echt die verhalen weer oprakelen hoe ik in den blogbeginne experimenteerde met mijn testnamen? Inderdaad én nogmaals: daar zaten tino’s en romeo’s bij, zelfs een omar, so what? Ik vond mijn draai niet en minder nog mijn weg, is dolen dan verboden?

Kan je misschien toegeven dat ik ondertussen wel op mijn Vanco-pootjes ben gevallen? Zoniet dan werp je maar een blik op de toerenteller hier voorhanden (rechtsboven “Chris”).

 

Jongen toch, ventje van niks, mieters manneke, wat maakt het allemaal uit, een goeie raad: doe iets met je leven, begin misschien een blogje en kom dan nog eens langs. Laat je webkaartje achter graag, met groot genoegen zal ik dan komen taalbekvechten. Maar wil je, tot tegenbericht van beterschap, ergens anders met je eigen ballen spelen gaan.

 

Merci menne man. Wie weet ben je wel die éne echte Chris Goussey. Moet kunnen zulle.

 

ps: de cirkel lijkt zich tortureel te sluiten, het ijselijke  http://www.bakkesmarlon.be zag het treiterige leven, de createur is een germanofiele “über kevin”, hij heeft ongeldig groffe poen geroken in mijn onbedoelde commercialiteit, dit wordt een talige strijd van deze éne tegen vele maskerademannen, mijn geprefereerde strategie, de lettermitrailleur staat klaar, dit wordt een zinnig botsen van verwarde hordes in het woordende scenario.

 

ps-bis: alhoewel meerdere bloggers mij gaarne mogen, vraag ik hen om hun webvel niet voor mij te riskeren, ik kan makkelijk solo incasseren, deze karwei klaar ik karwats-alleen.

 

ps-tris: ondertussen is de blogpolitie een paar dagen langsgekomen, er werden harde bestanden in beslagen genomen, zekere dolende bloggers worden gezocht, ik word ver-zocht om er onzacht tegenaan te gaan.

 

 

16:16 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

PC hersteld? Ondanks het feit dat je hard je best doet om alles warrig en overdreven lyrisch te formuleren heb ik wel begrepen waarom je je echte naam niet gebruikt wordt hoor. Dolen is inderdaad niet verboden. Moest ik schrijven als jou, ik zou het evenmin met m'n echte naam doen. Het ging me er om dat je zeikt op mensen die provocerend reageren met een nickname terwijl je zelf exact hetzelfde doet. Snap je dat een beetje, of drijf ik mijn verwachtingen hier te ver?

En je voorstel om zelf een blogje op te starten? Geen nood Marlon, ben ik al ettelijke jaren vrij succesvol mee bezig. En met mijn leven gaat het ook goed dankuwel. Maar taalbekvechten mag je wel hiér blijven doen. Ten huize Chris houden we ons liever onledig met 'mieterse mannekes' van enig niveau.

Speel jij hier nog maar wat verder. En zoek gerust (Na Dominiek, Eskimokaka, Bart Vandamme, DSO et les autres) gerust een nieuw blogje om je te laten wegpesten. Mag ik u anders LVB en Huug en Druug aanbevelen? Die zullen je graag zien komen.

Gepost door: Chris | 03-02-06

wat ben je vanco? "Vanco, op alle mogelijke weblogs laat ge uw onbeduidende commentaar achter en probeer je zo diep mogelijk in andere bloggers hun reet te kruipen.

Eenmaal ze u vriendelijk vragen het iets rustiger aan te doen en uw hoofd uit hun rectum te halen voel je je aangevallen en maak je insinuaties aan hun adres omdat ze zogezegd "tegen u" zijn.

Wie ben jij om te denken dat bloggend Vlaanderen rond u draait?

Wie ben jij om te denken dat jij een woordkunstenaar bent?

Wie ben jij om te denken dat jouw mening steek houdt en dat al wie jou niet verstaat niet slim genoeg is?

Wie ben jij om jezelf interessant genoeg te vinden dat je iedere blog begint vol te schrijven met info waar niemand iets aan heeft?

Wie ben jij om te denken dat jij telkens als moderator moet optreden alsof de auteur van de weblog het u persoonlijk heeft gevraagd?

Wie ben je om te denken dat iedereen die het niet voor je heeft leugenaars, achterbaks en ongecultiveerd zijn?

Wat ben je, Vanco? En wat ge je er aan doen?"

Al die bezoekjes aan uw site komen er omdat je godverdomme iedereen irriteert, behalve die paar mensen die u afkunnen, da is hun goe recht.
Maar dat wil niet zeggen dat je het bij het rechte eind hebt. Of ben je echt zo arrogant om te denken dat JIJ en enkel en alleen JIJ gelijk hebt? Dat jou hoegenaamd niets te verwijten is? Ben je echt zo arrogant? Sorry, maar als dat zo blijkt te zien dan kan je moeilijk van mij verwachten dat ik u arrogantie goedkeur.

En als je de "kom uit de anonimiteit, durf je echte naam zeggen" -kaart speelt, geef dan een voorbeeld en geef uw naam ... ander ben je gewoon hypocriet en daar hou jij niet van, niet? Voor zover ik weet woont er geen enkele vanco in Leuven... inderdaad kheb het vlug eens opgezocht... dat is een verwijt dat je al niet meer kan uitspelen tegen mij. Noem me zielig, I don't care.

Kusjes,

Gepost door: Starkolom Minnat VC | 03-02-06

... bakkes, marlon.

Gepost door: tering | 03-02-06

@nitwits Zijn jullie soms van één of andere secte, wie weet van welke politie, vanwaar jullie obsessie met mijn identiteit, een niet te bedwingen voyeuristische aberratie, een exhibitionistische frustratie, whatever?
Heb ik iets onwettig bedreven? Dingetjes geschreven heb ik in ieder geval, dat moeten jullie ook eens proberen, gewoon als nuttige bezigheidstherapie, bij voorkeur foutloze zinnetjes, en geen onzin zoals jullie hier plegen. Nutteloze mensen toch.

marlon (moe)

Gepost door: marlon vanco | 03-02-06

ik weet wat ze willen meer naakt Marlon :-)
al moet je zelf uit de kleren

Gepost door: kenner | 05-02-06

Nuts Nutteloze mensen?
Zeg eens Marlon, wat is jouw nut precies??

Gepost door: Chris | 05-02-06

Waarom Ik begrijp het probleem hier eigenlijk niet goed. Sorry ik kom nog maar net piepen in het bloggende wereldje. Ik ben geen taalkunstenaar en zal dat ook nooit worden vrees ik. Maar goed. Dus wat doe ik, ik bezoek verschillende blogs en laat me meeslepen in hun gevoel en stemming. Hun schrijven doet me soms wat dieper nadenken of even stil staan. Het is een fijne bezigheid en ik heb respect voor eenieder die hier op zijn of haar manier zichzelf probeert te vinden. Ieder met zijn eigen manier van schrijven doordrenkt met gevoelens en of kennis. Ik denk niet dat het de bedoeling is om je hier te bewijzen of een taalstrijd te houden. Alle ja zo begrijp ik het toch niet. Misschien is het mijn naïviteit sorry dan.
Dus ik begrijp heel deeze discussie niet. Marlon of hoe hij nu ook altijd moge heten doet toch maar dat wat hier heel veel anderen ook doen namelijk op hun site hun ei leggen en op andere sites wat mee praten. Is dat niet de bedoeling om gedachten uit te wisselen en elkaar te helpen en aan te sporen ?!
Als er nu mensen zijn die Marlon niet kunnen luchten om welke reden ook dan kan dat maar waarom hier een woordenoorlog beginnen ? Laat het toch zijn. Laat iedereen toch zijn ding doen en als je het niet goed vind kan je dat op een beschaafde manier uiten of de site gewoon niet meer bezoeken. Zelfs ik als leek vind niet alle blogs of geschreven stukken goed maar dat is toch geen reden om die persoon te gaan af breken.
Waarom ?
Ik begrijp het niet en ik hoop dat de vrede hier snel zijn intrede weer kan komen doen.

Verwarde groetjes aan iedereen

Gepost door: lichtje | 06-02-06

doe dat lichtje maar uit Als je er niets van snapt????

Gepost door: rebel | 06-02-06

klein kind jezus vanco ge zijt echt te stom om het te horen donderen

Gepost door: mohammed | 09-02-06

De commentaren zijn gesloten.