25-01-06

awel skynet

Ik wil het kort trekken vanavond. De strijkmand kijkt mij verwijtend aan. Ik ben seffens zoet tot middernacht met zwijgerig ijzerglijen over een stommig stijve plank. Ze geeft geen stemrepliek noch woordenklank, ze laat zich weerloos heet bevrijen.
Wat ik in de hetze effe kwijt wil: dat gehannes met die onplakfoto’s gisteren deed zich nog bij andere bloggers voor. Waar vinden wij voor zulk euvel een luisterend oor? Ik heb er een hele halve avond mee verkloot (met zijn twee), het kost me nu een heuvel wasgoed-achterstand van moeders ergste.

 

Ik wol wel schrijfie-schrijfie posten en daar een dartel meiske naast poseren, maar u (Skynet) moet ons ook de ruimte faciliteren. Zo dus niet en noppes, dan is het niet meer een must. Voorlopig stop met mottes. Sorry voor dit idioom, maar daar wor ik idiotisch van.
Ik probeer dus nog een halve keer en anders is het hommeles. Zijn de raderen kaduuk in jullie kantoor of haperen de kopdradaren voor een stuk?

Enfin, ik doe mijn strijk en zet. Zetten jullie hem, dwz haar (die foto) op zijn goeie plaats of anders mij op mijn plek. Een andere webplek?

Ik smeer em nu, niet met pek en veren, maar met ongestreken kleren. ’n Avond Skyers.

 

Oh ja, ook teksten vanop mijn laptop neerkanjeren kannie meer, wat en hoe moet dat?
Godmiljaarde, moet in paniek snel weg, er staat hier iets in stoom en stank. Toch bedankt al bij mijn voorbaat. Hetzij het schaadt niet, baat het toch.

 

- stel heden vast dat het meissie mooi te kijken staat, er zijn dus weer goede zeden in het Skynet-land -

 

 

21:54 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

achilles beste mv
je hebt m'n achilles-plek ontdekt, mijn onvermogen om in het kwade van de (meeste) mensen rondom mij te willen geloven (of in de meeste gevallen, meegaan)
Hou je pijl voor jou, wordt niet mijn Paris... want ik herrijs als een feniks uit mijn gloeiende as, krachtiger dan voordien, en kwaad ;-)
groet!
karlo

Gepost door: karlo | 25-01-06

prachtig Echt Marion !!!!!!
Het beste dat ik hier al gezien heb
Doe zo verder !!!!!!!

nu nog zonder bh

Gepost door: bewonderraar | 26-01-06

raar bewoonder-raar?

eerst jij zonder rr, dan ik zonder bh

mv

Gepost door: marlon | 26-01-06

Reakties. Geen geklooi en geen gedoe daarvan word ik ook moe.Ga niet vanwege een taalfout in de weerstand, taal is niet mijn eerste ding wel mensen.
Ik ben een mens veel ervaren, geleden.Mijn vraag is;ik zie je oprechte werk,hoe zijn sommige reakties voor je??Er is gemeenheid,valsheid,sluwheid,slechtheid hoe ga je er mee om?

Gepost door: enscho | 27-01-06

@enscho tja, mag ik effe bedenktijd, ik wil je reactie wat laten bezinken, toch bedankt.

mv

Gepost door: marlon | 27-01-06

De commentaren zijn gesloten.