29-11-05

verdomd vandamme

Vaarwel Vandamme,

 

Je bant me van je weblog, wat een slappe brol is me dat jongen? Is dat je manier van polemiseren, tracht je er zo onderuit te komen? De stoute jongens, in casu de taalvechters, mogen niet meer meespelen. Hebben we je pijn gedaan, op je woordarme zieltje getrapt?
Ach, het is natuurlijk ontzettend makkelijk om de sterkere lettermannen weg te bannen. Je moet iets in je woordenkraam hebben om er de sportieve taalstrijd mee aan te gaan. Weet wel, Bart Vandamme, dit is echt op zijn dievenbekjes, menne man.

Zat je hem (mij) zodanig bangetjes te knijpen, zoveel kriebels onder je laffe gat omdat er concurrentie op de blogmarkt kwam? Ja, je monopolie werd bedreigd, daar ging ik verdorie vrank en vrij tegenaan, wie doet me wat? Dit is de virtuele wereld, Vandamme, “ons kent ons”, dwz de interactiviteit doet zijn werk en we komen elkaar allemaal nog eens tegen. Dus ik mep terug, kerel, mijn gekke woordentuin tiert welig verder, daar is geen kruid tegen gewassen. Ik ben onkruid, onlieve Bart, van het giftigste soort. Trap niet op mijn schrijfpik, dat pik ik niet. Nooit, nergens, van niemand.
Je bent een fan van Deng, taterde je ooit. Laat me niet lachen, zielenpoot, je bent een hol vat zonder humor, satire is je vreemd. Je bent een angsthaas, een valse sinterklaas.

Malle blogmens toch, met je smalle en je slappe kapstokstukjes, haakje hier en haakje daar, maar waar zitten de brokjes vlees?

 

Ach man, ik kan moeiteloos doorgaan met je woordmoedig neer te harken, energie kost me dit gehakketak geenszins, ik tik je de grond vanonder je blogkont, maar ik verkies er evenwel geen verdere tijd aan te spenderen. De internet-taalstrijd gaat verder, in het e-letterenland ben jij een underdog, een keffertje, spijtig voor mij, want ik verkies een tegenstander die kan bijten op papier.

Je papieren tijger,

Marlon Vanco.20:02 Gepost door Marlon | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

go tiger! dag tijgertje

"de sterkere lettermannen"?
"concurrentie op de blogmarkt"?

ik heb dan misschien geen humor, jij overduidelijk wel!

afijn, ikzelf heb op nooit echt 'tegenstanders' gezocht op de 'blogmarkt'. ik schrijf gewoon dingen die mij (en blijkbaar een aantal lezers) boeien. een monopolie heb ik allerminst, en ik zie niet in waarom ik van iets als jou bang zou moeten zijn.

veel succes in je verdere letterstrijd, m'n beste.

Gepost door: bavada | 29-11-05

haha, betrapt! @vadaba

dat je me toch weer zo snel wist te vinden, knijpmans, nee: bange engerd!
dank voor het onderschrijven van mijn stelling, je trapt er reeds als eerste in.

Gepost door: marlon | 29-11-05

tedzju ach verdorie toch! je hebt me daar toch weer zeker. tsss!
wat ben je toch een kapoen, beste marlon! en ik trap daar zo in.

ik denk dat ik hier nog ga reageren.

Gepost door: bavada | 29-11-05

wees welkom, je kent de weg (een nervositeitenpad) @vadaba

ja, 't is je geraden om hier regelmatig te komen kijken, je lijkt me een dankbaar enteronderwerp om mijn bloglusten op bot te vieren.
het doel heiligt de mooie middelen in deze, ik bedoel: de strijd tegen je banaliteitencircus is me wel wat woordkunst waard, ik zei: kunst, dus je mag ten alle tijde reageren, maar (ten gerieve van mijn lezers) liefst op enig niveau, niet op zijn "kapoentjes" (sic & slik) zoals je daarnet deed.

Gepost door: marlon | 29-11-05

ach ach de vraag is nog maar of jij evenveel bezoekers te verwerken zal krijgen als bavada, laat staan ooit de eer krijgt mee te dingen naar de naam blog van het jaar....


bovendien heb je jezelf zonet door uw berichtje van je eigen laagste kant getoont en ik vraag me af waar het 'kruim' dat je zo verwoed zocht op bavada zich in je eigen blog bevindt...

mijns inziens zijn de 2 berichtjes die ik net las minstens, zo niet nog meer kleinburgerlijk, als die op bavada.

blijven gaan, zou ik zo zeggen...

je biotopie geeft in elk geval weer wat je bent, of tenminste wat ik mij als beeld vormde toen ik je berichtjes las op bavada... maar alleenzaat en ijdelzeur zouden (eveneens mijns inziens) wel in het vet mogen staan...

Gepost door: @lex'n | 29-11-05

Què? "(ten gerieve van mijn lezers) liefst op enig niveau, niet op zijn "kapoentjes" (sic & slik) zoals je daarnet deed."

Dus ik moet WEL rekening houden met jouw lezers??
En had jij al lezers dan? :P

Gepost door: bavada | 29-11-05

optie op een opinie? @optioneel

ik had graag enig niveau, dat geldt ook voor jouw bijdragen, Baviaan, en liefst zonder dt-fouten.
ik heb zo de indruk dat je niet echt vatbaar bent voor ironie, begin eens met te leren lezen (tussen de regels, bedoel ik).


Gepost door: marlon | 29-11-05

inspiratie? Het valt me op, beste marlon, hoe snel je in platjes schelden ('loser', 'baviaan') vervalt.

Is de inspiratie voor je knip-en-plakwoordjes dan plots zo snel zoek, als je je al te veek opwindt?

Gepost door: bavada | 29-11-05

wie niet vatten kan, @vadaba

1. betreffende "ironie": zie mijn reactie tov Baviaan (volg een cursus!)
2. mbt lezers: man toch, ik ben 2 weken bezig (teller staat NU op 839...)
3. mbt cijfers: kwaliteit krijgt prioriteit, wat vraagt de massa? wel dan
4. intentie: underground, tegencultuur, dwarsblogger, paniekzaaier...
5. btw, ik heb je blijkbaar mooi over je "treurnis" ivm je dode grootje geholpen, was het dan zulk fake verdriet, speelde je dat voor de etalage?

conclusie: je bent een windowdresser Vandamme, een aangever, je hebt een sterke protagonist nodig, in mijn persoon ben je die kwijt op je blog

je blijft welkom bij mij, mijn hart is slechts een woordkuil, dixit fixit exit.

Gepost door: marlon | 29-11-05

hmm leer mss eerst hoe uw eigen blog werkt, dan weet u dat mijn naam @lex'n is, en niet 'optioneel' of 'Baviaan'.

Ik zal moeten mijn mening herzien wat betreft die kleinburgerlijkheid en tot de conclusie moeten komen dat het eerder kleinkinderlijkheid zou moeten zijn.

Of hoe noemt u het toevlucht nemen tot scheldworden?

Bovendien heb ik lak aan schrijffouten, laat staan dt-fouten. Die kunnen me hoegenaamd gestolen worden, en zeker als die jou blog (die overigens minder niveau bevat als mijn beide berichtjes)* bevuilen. Het is misschien zelfs een meerwaarde, want van veel maturiteit getuigd u niet.

En vreemd of niet, maar voor zover ik volgen kan, ben jij de enige die ironie tussen de regels semi-poëtische lulkoek weet te vinden.


maar opnieuw... dat is -slechts- mijn mening.

je mag nog zo'n letterboer wezen als je wil, ik blijf bescheiden en ga jou ook niet afbreken, tenzij je mij, of iemand die ik ken ten onrechte door het slijk haalt. weet ook dat je egotripperij lang genoeg duurde, en mannen als brusselmans u al lang voor waren met shockeren, maar dat dan wel op een goeie manier ten schrijve brachten

(*)Je zou bv nog durven klagen omdat bavada aanhaald dat hij een huis zoekt, terwijl jijzelf anderhalve bladzijde zevert over twee klapdeuren in de bib... en veel ironie zat er niet in die tekst. Véél dure worden, dat wel, maar nog steeds niet meer dat nutteloze, energieverspillende luchtverplaatsingen mocht ooit iemand het in zn hoofd halen dàt luidop te durven lezen.

Gepost door: @lex'n | 29-11-05

Gho, sterk van je >>teller staat NU op 839
tjah, dankzij wie zou dat zijn ;)
ik ben even een vaste klant. (even maar hoor)

>> kwaliteit krijgt prioriteit
ah bon, goed dat je 't even vermeldt

>> intentie: underground, tegencultuur, dwarsblogger, paniekzaaier
sure, whatever. die periode hebben we allemaal wel 'ns gehad. hou oud ben jij? 17?

>> ik heb je blijkbaar mooi over je "treurnis" geholpen
goed voor je dat jij dat denkt. dan is er toch één iemand die er wat aan had. of hecht jij echt geloof aan het feit dat je iemand kunt inschatten a.d.h.v. een geschreven woord?

>> je hebt een sterke protagonist nodig
is dat zo? en je had natuurlijk aan jezelf gedacht. sympa van je!

(...)

zeg eens marlon, wat heb je eigenlijk al bereikt? (in het echte leven dan) hoe kan ik onder de indruk zijn? waar kunnen we je boeken of bundels lezen? waarom noem je je eens tino, dan weer romeo, en dan maar marlon??? (of zelfs loretta)

en als je inderdaad al zo'n ervaren wondertalent bent, zoals je poogt te laten uitschijnen, waarom moet je dan nog wanhopig talrijke blogs afschuimen omdat ze ook eens naar die van jou zouden komen?

ik ben echt benieuwd.

Gepost door: bavada | 29-11-05

retteketet marlon,

je vecht tegen windmolens, je gaat dit spel waarschijnlijk verliezen
talent heb je, meer dan die ziedende beunhazen hier, maar het gaat te vaak met je aan de haal, je doseert het niet, je domineert het niet...

toch succes!

Gepost door: mitrajet | 29-11-05

wat ik wel mooi vindt al je berichten krijgen maar liefst een gemiddelde score van 5/5.

alleen spijtig dat je daarvoor telkens de enige stemmer moet zijn...

Gepost door: @lex'n | 29-11-05

thanks @retteketet

merci maat, ik zal je raad indachtig zijn, maar versagen: no way!
ivm beunhazen: dat zijn jouw woorden, maar ik wil ze graag beamen, ze kloppen zelfs onder de gordel, zwaar op hun pikkies getrapt precies, gelukkig zijn we groot(moedig) geschapen, vergeven is ons vak(kader)

@vadaba: gelieve met je fikkies van la famiglia af te blijven, wil je dat?

Gepost door: marlon | 29-11-05

Potten en ketels "gelieve met je fikkies van la famiglia af te blijven, wil je dat?"
"onder de gordel"

Stoort het je? Vreemd. Het zijn nochtans dat soort dingen die ik jou verweet. Ik dacht dat je ze zelf wel had kunnen verwerken. Was jij niet dol op dat soort 'spelletjes'?

Gepost door: bavada | 29-11-05

hmm als je nu al denkt dat ik op mn tenen getrapt ben, dan zou ik zeggen... doe vooral zo voort, het deert me niet in het minst, zolang het niet tot hersenloos uitmaken wordt herleidt... maar daar zit nu net je zwakte, naar ik meen.

En dwars, tot daar aan toe, maar iemand aanvallen over zn pas overleden grootouder is meer dan onder de gordel, én aan 'la famiglia' touchen...

doe uzelf een plezier en breek uw eigen standpunten niet af, als je geloofwaardigheid en enige vorm van intelligentie wenst te simuleren. (relevante posts/niet onder de gordel/familie erbuiten houden/... yadayadayada)

Gepost door: @lex'n | 30-11-05

@Baviaan je bericht: "wat ik wel mooi vindT" ... man, ga ergens anders spelen, taal is echt niet je ding (vadaba heeft een prima handlanger, houwe zo)

waarderingscijfers: hallo? op welke debiele golflengte zit je? klusjesman bij de staatsveilgheid?

Gepost door: marlon | 30-11-05

ochottekes toch Klopt het, Marlon, dat je in je slaapkamer van Jezelf aan het plafond hebt gehangen? En dat je er elke avond verlangend ligt naar te kijken, zo vol als je bent van jezelf? Dat je daarna de zelfbevredigende hand aan Jezelf slaat en je Kwakjes opvangt in een potje, om die vervolgens een mooi plekje te geven in je trofeeënkast?

Sorry kerel. Heel even vond ik je persoonlijke blog wel oké, maar je aanhoudende pedante gemekker op andere blogs doet me echt van je kokhalzen. Laat je anders nog maar eens horen wanneer je niet meer overloopt van zelfidolatrie.

Hoogmoed komt voor de val.

Ohja, en gladde reclamejongen: tijdens de reclameblok - op VTM en VT4 uiteraard, je weet hoe gehandicapt ik ben - ga ik altijd een plasje doen. In de kranten sla ik ze losweg over, die paginagrote advertenties. En wanneer ik ze op de radio hoor, leg ik gauw een cd op. Jammer voor je moeite, hoor.

Gepost door: freaq | 30-11-05

tja normaliter verwijder ik obscene reacties, niet zo van mentaal gehandicapten, wel pijnlijk hoor (voor de zieke jongen), sterke ploeg heeft die vadaba wel: taalonkundigen + gestoorden, tja

Gepost door: marlon | 30-11-05

fans koester ze, marlon, het zijn momenteel je trouwste bezoekers.
en overigens verval je wederom vrij snel in plat en gemakkelijk gemekker.

afijn, ik denk dat ik hier niet te lang meer zal resideren. 't wordt wat beperkt qua inhoud en repliek.

Gepost door: bavada | 30-11-05

vreemd Het verbaast me dat je zelf nog geen ploeg hebt. Of ben je geen échte boer?

Gepost door: freaq | 30-11-05

@vadaba misschien goed om weten dat ik een harde militaire opleiding genoot en een soort oppermarinier was, daarna in de reclamewereld wegens liever woordengeweld dan echte gevechten, mijn gedichten kan je makkelijk vinden op "parlando" (daarvoor moet je wel inventief zijn in allitereren)

snappie?

ps: merci voor mijn op hol slaande teller, incl. dank aan de andere narren

Gepost door: marlon | 30-11-05

De commentaren zijn gesloten.